Kapaciteti

Mogućnosti u radu s aluminijem su neograničene. Aluminij je proizvod kojeg odlikuju brojne prednosti u odnosu na komparativne metale i materijale. Osnovne prednosti su postojanost i trajnost. Aluminij (Al) je materijal koji ne korodira, iznimno je lagan, ne zahtjeva nikakvo lakiranje ili podmazivanje, jednostavno, ne zahtjeva nikakvo održavanje. Osim toga vremenom ne gubi na izgledu kao neki drugi materijali koji se primjenjuju za izradu stolarije.

Pored toga, proizvode od aluminijuma (FEAL) karakterizira iznimno kvalitetno brtvljenje na svim spojevima koje osigurava vrhunsku zvučnu i termo izolaciju te se na taj način dolazi do značajnih ušteda energije.

Za stvaranje uspješnog i trajnog proizvoda najbitniji su stručna osposobljenost osoblja te kvaliteta proizvodnog pogona. Osnovne karakteristike koje moraju zadovoljavati strojevi koji se koriste pri izradi aluminijske i PVC stolarije su preciznost, pouzdanost, varijabilnost. Zadovoljavanje tih karakteristika nude strojevi marke “T E K N A” kojima raspolažemo.

Što se tiče PVC profila oni svoje postojanje i kvalitetu pokazuju i dokazuju već nekoliko desetljeća. Tvrtka doko d.o.o. Koristi u izradi visokokvalitetne profil A L P H A C A N. Ovo je profil novijeg datuma i u njemu je sadržano svo iskustvo i znanje o PVC profilima. Profil A L P H A C A N se proizvodi u varijanti sa tri i pet komora a upravo je peterokomorni profil osnovni u izradi u našoj tvrtki.

PVC profili A L P H A C A N imaju potpuno riješene sustave za izradu prozora, vrata, persijana, roletni, komarica i sl.

Za sve PVC proizvode koristimo visokokvalitetni njemački okov ROTO. Ovaj okov spada među 5 najkvalitetnijih u svijetu i svojim karakteristikama zadovoljava sve najstrože zahtjeve struke (protuprovalni, visokokvalitetni nehrđjući čelik). Ovaj sustav okova ima tehnička rješenja za bilo koji proizvod iz PVC asortimana. Već desetljećima, osim PVC proizvoda ROTO sustav nalazi primjenu i u proizvodima od aluminija i drva.

Za sve aluminijske proizvode koriste se kvalitetni talijanski okovi GIESSE koji svojim karakteristikama garantiraju pravilno i dugotrajno korištenje bez poteškoća.

Za sve moguće nepravilnosti u funkcioniranju otvora koji nastanu zbog tehničkih razloga tvrtka otklanja o svom trošku u roku 7 dana.

Galerija